donderdag 17 mei 2012

Dag 138 - Indriël 'Boodschappen van de Engelen'

Vannacht heb ik kaartjes getrokken, ik kon de slaap maar niet vatten. 3 stuks van mijn orakel 'dagelijkse leiding van je Engelen' (deze deel ik zo dadelijk op mijn ander blog www.365dagencreatief.blogspot.com) en deze kaart Indriël.

Hier deel ik het kaartje dat ik erna trok van het orakel 'Boodschappen van de Engelen' van Doreen Virtue.

Het kaartje Indriël;

Je bent een lichtwerker. Het Universum vraagt je dringend om je Goddelijke Licht en Liefde, net als een Engel, over de aarde en al haar bewoners te laten schijnen. 

Ja, je bent een Lichtwerker. Hierdoor heb je altijd al een brandend verlangen gehad om van de aarde een prettiger woonplaats te maken. Het is je hoogste roeping die voorbij tijd en ruimte gaat. Er wordt vaak van je gevraagd om te helpen bij heel gewone situaties, bijvoorbeeld als je bij de supermarkt bent en iemand heeft je hulp nodig. Op dit moment wordt je levensmissie steeds meer uitgebreid zodat je steeds meer mensen bereikt. Dit vraagt van jou dat je een aantal veranderingen in je leven aanbrengt die worden doorgegeven via je innerlijke leiding.
Je bent ontzettend gevoelig voor de emoties en gevoelens van andere mensen en het is heel belangrijk dat je jezelf hiervan regelmatig ontdoet - in het bijzonder als je iemand hebt geholpen. Je kunt de Aartsengel Michaël aanroepen, je andere gidsen en mijzelf om je te reinigen van die energieën of de koorden die zijn ontstaan door je inspanningen om een ander te helpen. Jij bent een Engel op aarde en wij vinden het fijn om je op allerlei manieren bij te staan. Je kunt ons er gewoon om vragen!

Ik heb de grote lap tekst van een site op internet gekopieerd.  http://www.frederike.eu/KaartenTrekken-EngelIndriel.html
Ik zie net dat je daar dus ook kaartjes kunt trekken.
Wie weet kun je iets met de beschrijving van deze kaart en heb je ook het gevoel dat je een lichtwerker bent. Of wie weet trek je bij haar wel een kaartje dat op jou van toepassing is.

Angelic Love from SusanRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...