donderdag 1 november 2012

Dag 306 - Engeltjes post van Kathy

Gisteren kreeg ik een verrassing op de deurmat.
Okay geheel een verrassing was het niet, want Kathy had me er al in een reactie op een blogpost en in een mailtje naar aanleiding daarvan over verteld dat ze een verrassing naar me zou sturen.

Ik wist dat het iets met engeltjes te maken moest hebben anders had ze wel een reactie op mijn andere blog achtergelaten ;).

En kijk hoe leuk dat is wat ze me gestuurd heeft een lief engeltjes blikken hangbord gestuurd (ik weet even niet hoe ik dit moet noemen hihi) en bij het briefje wat erbij zat een hartje op een wasknijpertje met een lief engeltje erop.

Normaal ben ik niet zo van de cupido engeltjes, maar ik vind deze wel heel leuk en lief. Nogmaals bedankt Kathy! Heel lief van je :).


Angelic Love from Susan

10 opmerkingen:

 1. dat is mega sweet zeg een mooie kaart
  lieve groet jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi tis geen kaart hoor, is echt wel van groter formaat. Tis een blikken hangbord :). Knuff!

   Verwijderen
 2. Hee dit engeltje vloog uit mijn raam weg, nadat zij in mijn droom had gefluisterd dat ze verder zou gaan. Fijn dat ze een goed huis heeft gevonden. Ik ben blij dat ik je er blij mee heb kunnen maken. Lieve groetjes kathy

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi dan heb je toch maar weer heel goed naar die engeltjes geluisterd in je droom ;). Ze hangt al op in de huiskamer, heb een plekje gevonden en het hartje hangt aan mijn engeltjes/hartjes tak :D. Thanks girl! Knuff!

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...