dinsdag 16 april 2013

Engelen zuster

Ik was net even op zoek naar een leuk engelen plaatje en zocht op 'retro angel' en kwam dit plaatje op een blog tegen ( http://retrovintage-vector.blogspot.nl/2012/01/angel-mom-vector.html ).
Nou ja kwam het bij Google afbeeldingen tegen en het bleek op een blog te staan ;).

Dit stond onder het plaatje: Free Download Retro People Vector
Cdr & Ai - 89Kb


Angelic Love from Susan

Ps. Eigenlijk moest ik meteen aan Moos denken toen ik dit plaatje zag.

7 opmerkingen:

 1. whihihi engeltje moos

  ze is leuk

  liefs jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, inderdaad! Echt een engeltje voor Moos!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha ja Zuster Moos! En OMG wat een leuke site is dat zeg! Daar ga ik ook even snuffelen hoor. Over retro gesproken... Heb via internet op Texel een su-per-gaaf (vind ik dan he) stoeltje weten te bemachtigen. Handig dat mijn mams daar woont dus zij heeft hem al opgehaald. Vrijdag neemt ze hem mee naar het vaste land. Jeej! Anyway, dank je wel voor de link! Tof! Knufff!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha leuk !
  Ik vond trouwens ook een leuke zuster/engelenkaart en moest gelijk aan jou denken haha! En aan Moos en aan Minimoek, overal engeltjes en zustertjes :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hey die lieverds ik ben net wakker. Was al om half zes of zo wakker en kwam niet terug in slaap, maar gelukkig uiteindelijk toch gelukt dus nu een probeer ik mijn ogen open te houden ;) hihihi.
  Ja moest idd ook aan Minimoek denken toen ik haar plaatste, maar vanwege Moos heb ik hem uitgekozen. En ja die lieve tante dacht ook dat jij en Jenneke het wel leuke afbeeldingen zouden vinden op dat blog. Want kreeg het idee dat die vector plaatjes zijn die je dan weer gemakkelijk in een groter geheel kunt verwerken. En natuurlijk aan lieve tante Jannie omdat die gisteren of was het alweer eergisteren zo'n leuke link deelde :D. Dikke knuff aan mijn blogdinnekes, always on my mind ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Grappig hihihi .... door allerlei omstandigheden om me heen ... voel ik me verre van ver een engeltje hahahahahaha

  Ik ga naar dit plaatje staren ... misschien dat die sereniteit dan weer terugkomt ;-)

  Dikke knufffffffffff x x x

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...