maandag 31 december 2012

Angelic Love from Susan - Engelen groetjes van Susan

Lieverds mijn 365 dagen project zit erop. Ik ben me even aan het bedenken hoe ik de teksten bovenaan vorm kan geven, ik zou het niet weten of nog niet ;).

Ik was net op zoek naar een leuke engeltjes afbeelding om bij dit blog te plaatsen wat ook wat met het nieuwe jaar te maken heeft en ik denk wel dat ik een leuke gevonden heb.

Het is de bedoeling om hier toch iedere dag een blogberichtje te plaatsen, maar het kan natuurlijk wel een keer gebeuren dat ik er een oversla, maar het blog heet An Angel Each Day, Elke Dag Een Engel en ook al had ik mijn 365 dagen er gisteren op zitten wil dat natuurlijk niet zeggen dat ik stop, maar pakkende teksten maken is niet echt mijn ding. Maar och ja jullie komen toch wel, dus pakkende teksten zijn helemaal niet nodig ;).

Lieverds dankjewel voor het trouwe volgen, dankjewel voor de engeltjes die jullie op mijn pad gestuurd hebben, dankjewel voor jullie lieve berichtjes en ook bedankt aan de stille volgers.

Als het je leuk lijkt om een engeltje te winnen, dan kun je op mijn andere blog meedoen met de Dankjewel Give Away die loopt tot 13-01-2013 en kies dan voor nummer 4 (je hoeft geen volger te zijn van dat blog, als je me hier volgt is dat ook goed) en er komt ook nog wel wat leuk engelachtigs bij als verrassing. Wel daar reageren, dit is de link; http://365dagencreatief.blogspot.nl/2012/12/dankbaar-en-dankjewel-give-away.html


Angelic Love from Susan

Ps. Dankjewel Annemie voor je lieve kerstkaartje :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...