zondag 23 december 2012

Dag 358 - Emotionele Hooggevoeligheid

Vandaag trok ik enkele kaarten van mijn Angel Therapy orakelset van Doreen Virtue voor mezelf, maar ook om een toepasselijke kaart met jullie te delen.

Ik weet dat velen van jullie emotioneel hooggevoelig zijn en heb al eens eerder wat tips gedeeld zoals licht om je heen zetten als je ergens naar toe gaat, koorden door te snijden enz.
Te vinden onder Angel Therapy label.

Nu wil ik de beschrijving van deze kaart met jullie delen. Gelukkig vond ik hem op internet, heb alleen even de typfouten eruit gehaald.

Emotionele Hooggevoeligheid;

Eer en respecteer je hooggevoeligheid, want het is een geschenk voor ons allemaal!

Heb je jezelf wel eens ongemakkelijk of ziek gevoeld vanwege het feit dat je zo enorm gevoelig bent?
Als dat zo is, betekent deze kaart dat de engelen je verzekeren van de positieve eigenschappen van je hoogsensitieve gave. Je weet bijvoorbeeld heel precies of iemand die je pas hebt leren kennen betrouwbaar is of niet.

De engelen werken met je samen om nog veel vaker op dit gevoel te vertrouwen en jezelf geen fikse uitbrander te geven als je in het verleden van jezelf niet in contact met je intuïtie mocht komen.
Je bent van jezelf heel vredelievend, dus je gaat op een natuurlijke manier conflicten en andere negatieve energieën uit de weg.

Vraag de engelen om andere vredelievende mensen op je pad te sturen en alle andere van je weg te houden.
Eer je eigen hooggevoeligheid door jezelf te omringen met zachtaardigheid binnen je relaties, op de radio, televisie en in de krant, je huiselijk leven en je werksituatie.

Stappenplan;

Levende planten zijn een van de favoriete instrumenten van de engelen om lichamelijke en emotionele gifstoffen te verwijderen. Zet een plant in een potje naast je bed, zodat deze via zijn energie 's nachts alle energieën die jij hebt opgenomen kan schoonmaken en transformeren.
Net zoals de plant giftige koolstof transformeert in zuurstof om in te ademen, zal hij ook je angsten transformeren, zodat je vol vrede in slaap valt en weer verfrist wakker wordt. Zorg goed voor de plant! (roep de elfen aan om je hiermee te helpen)


Angelic Love from Susan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...