woensdag 26 december 2012

Dag 361 - Engelen kado van mijn dochter

Ik deel hier vandaag eigenlijk hetzelfde als op mijn 365 dagen creatief blog. Maar ja eigenlijk ook wel logisch want het is een engelenkado van mijn dochter voor mij.

Ik werd gewaarschuwd dat ik moest opletten voor vieze handen, dus heel voorzichtig opengemaakt.
Er zat een envelop bij en die mocht ik pas als tweede zien.
Het is een dienblad cq lijst met een mooie en ook lieve engelen afbeelding erin en eigenlijk heeft die ook heel veel met de kaart (ja een echte sneeuw engel :)) te maken die erbij zat, nou ja de inhoud van de kaart. Oh ja de lijst is van hout en denkelijk met houtskool gekleurd, vandaar de vieze vingers ;).

Wat ze precies schreef ga ik hier natuurlijk niet delen, dat is persoonlijk. Maar ze bedankte me in deze kaart voor tsja hoe moet ik dat zeggen. Eigenlijk vertelde ze me wat ik voor haar beteken. En geloof me ik heb wel een aantal traantjes moeten wegpinken.

Mijn dochter, Nicky, is nu 19. Ik ben van haar vader gescheiden toen ze 3 bijna 4 was. Ik heb haar alleen opgevoed, daarvoor ook al. Ik ben zo'n 9 jaar een alleenstaande moeder geweest.
Ik heb wel wat mannen leren kennen in de tussentijd voordat ik mijn huidige man heb leren kennen, maar echte relaties zijn dat niet geweest. Wel echte liefdes ;).

Dus je kunt je wel voorstellen dat ik een bijzondere band heb met mijn dochter. Ik heb wel altijd opgelet dat ik haar niet belaste met mijn problemen.
Oh het is best moeilijk om uit te leggen wat we voor elkaar betekenen zonder hier teveel persoonlijke dingen te zeggen.

Maar eigenlijk zegt ze dat ik haar Angel/Engel ben, die haar 9 maanden onder haar (mijn dus ;)) hart heeft gedragen. Haar alleen opgevoed heeft en haar waarden en normen heeft geleerd. Het is eigenlijk een liefdesverklaring van dochter tot moeder, slik ik wordt er weer emotioneel van.
Kijken jullie mee naar het kado?


Angelic Love from Susan


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...