vrijdag 21 december 2012

Dag 356 - Een nieuw begin

EEN NIEUW BEGIN

Natuurlijk vergaat de wereld niet vandaag, en de hele mensheid zal ook niet ineens verlicht zijn na Midwinter. De energie is heel bijzonder op en rond de 21e, maar de veranderingen die deze energieën brengen zullen niet alleen op deze dag tegelijk op ons worden losgelaten; het zal enkele jaren duren voordat het afgerond is. Er is niet alleen vandaag een poort open om je op in te stellen, wel vanaf vandaag.

We verlaten nu echt het Vissentijdperk – daar werd de leraar in de buitenwereld gezocht en die was verantwoordelijk; het gaat nu om je innerlijke leraar en wijsheid, om zelf verantwoordelijk te zijn voor je keuzen en stappen. Mijn heilige overweging is nog steeds: CREATIE ipv REACTIE! Verbinding met het goddelijke tijdens het menszijn.

Ons zonnestelsel staat rond deze tijd in een lijn met het galactische centrum. Dit komt eens in de 26.000 jaar voor. Zeer bijzonder, maar ook niet op 1 dag vast te pinnen dus (omdat het een 36 jaar durende transit is die in 1980 is begonnen en ongeveer in 2018 eindigt. Wel is deze samenstand zeer exact op 21 december.

We komen dichterbij het einde van de 36 jaar durende transit en worden veel bewuster van het effect ervan (vooral omdat oude patronen steeds duidelijker worden afgebroken, in het groot en in het klein).

Maar we zijn er nog niet. Waarschijnlijk kunnen we vanaf vandaag echt gaan gronden en integreren wat we ons bewust zijn geworden, wat is geleerd de afgelopen jaren. Dus echt JOUW pad gaan lopen. Het is een tijd om werkelijk wakker te worden, om te doen wat je weet dat je moet gaan doen, om spiritueel gezond te blijven en in contact met je eigen centrum te blijven (voor zover je dat nog niet deed). Leef je hogere doelen uit, ga voor het hoogste goed en zorg tegelijkertijd voor onze lieve planeet.

Bovendien is het Midwinter, de terugkeer van de Zon, van het licht. Dit is geen einde, dit is een begin!!!

Met dank aan Petra Stam - astrologe


Deze tekst vond ik op facebook en wilde deze graag met jullie delen alsook deze prachtige engel die ik er ook vond (de laatste bij Doreen Virtue fan Facebook pagina)

Angelic Love from SusanRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...