zaterdag 14 juli 2012

Dag 196 - Bekleed Engelen Notitieboek

Bekleed Engelen Notitieboek
Zo ik kan eindelijk het bekleed Engelen Notitieboek met jullie delen.
MiM is gisteren weer thuis gekomen van een paar daagjes Maastricht en mijn verjaardagskado voor haar had ze nog niet gezien.


Angelic Love from Susan

5 opmerkingen:

 1. prachtig gemaakt
  lieve groet jenneke
  http://creaties-jenneke.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dankjewel girls, ik zag net ook de foto's bij MiM (www.366xengel.blogspot.com ) en daar zie je pas goed hoe de roze stof eruit ziet. Was mijn eerste keer dat ik met vlieseline heb gewerkt (roze stof, dun en stretch op wite katoen) maar de witte katoen was vrij dik om echt mooi om het boek te spannen, plakken en hoekjes mooi af te werken. Maar al bij al is het toch een mooi boek geworden en las al met een heel mooi doel; gastenboek bij de stempel workshops! Warme groetjes en knuffels!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo lief van je! Ik ben er erg blij mee. Ik heb de gemaakte stempels uitgeknipt en samen met de reacties via fb erin geplakt. Zo heb ik vanaf de eerste workshop iedereen in het boek. Nogmaals bedankt! Knuf MiM

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh wat leuk dat je ook meteen alle oudere stempels en reacties erin hebt gedaan. Zul je vast en zeker wat moois van gemaakt hebben met maskingtape ;). Geniet er maar lekker van! Dikke knuffel van mij voor jou!

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...