maandag 23 juli 2012

Dag 205 - Isaiah


Ik heb dit berichtje gisterenavond vrij laat gepost. Was druk met andere dingen geweest en wilde naar bed, dus was effe heel haastig berichtje met plakken en knippen en ik plak nu nog even de beschrijving op de kaart zelf erbij, zodat volgers in andere talen ook weten wat er op de kaart zelf staat. 


Het is een goede tijd om nieuwe ideëen en situaties in je leven te creëren. Ik waak over je, begeleid je en bescherm je tijdens deze veranderingen. 
Isaiah
Je bent rijp voor nieuwe mogelijkheden en je voelt de drang om je op nieuwe terreinen te begeven. Lieverd, de nieuwe en opwindende veranderingen in je leven zijn onafwendbaar. Je kunt niet meer terug! In plaats van op safe te spelen, heb je besloten om er voor te gaan. Dit is de reden dat ik nu bij je ben en je de extra moed en steun te geven die je nodig hebt.
Hoe dan ook, je hoeft je niet te haasten. Dit is een tijd van rijping, zodat alles op een natuurlijk innerlijk ritme kan groeien. Wees er van verzekerd dat de veranderingen in je leven precies op het juiste ogenblik zullen gebeuren. Intussen zullen het Universum en de Engelen over je waken. Je bent veilig en zeer geliefd. Hartelijk gefeliciteerd met deze nieuwe fase in je leven!

Bron: http://www.frederike.eu/kaartentrekken.html
Klik zelf op een kaartje dat je aanspreekt en lees de boodschap aan jou.

Angelic Love from Susan
1 opmerking:

  1. Ik voel heel goed dat er een nieuwe tijd is aangebroken. Er vinden onvermijdelijke veranderingen in mijn leven plaats die al een tijdje gaande zijn. Een dierbare vriendschap die geëindigd is en waar ik nu vrede mee heb. Ik ben me meer en meer op het creatieve vlak aan het bekwamen. Ik heb een 365 dagen creatief project naast deze en het is niet meer een kwestie van oops ik moet nog wat doen alsmeer van 'wat ga ik doen'...waarvan tig keuzes...
    Verder denk ik dat er ook nog wel meer veranderingen in ons gewone leventje gaande zijn, maar dat heeft nog geen duidelijke vorm. But we go with the Flow!! I go with the Flow :D

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...