dinsdag 31 juli 2012

Dag 213 - Een vraag aan jullie :)


Hallo lieve lezers, lieve volgers,

Vandaag heb ik een vraag voor jullie, nou ja meerdere vragen ;).

Is er een bepaalde reden dat je dit blog volgt buiten het feit dat je engelen mooi of leuk vindt?
Ik deel de ene keer een engelencreatie, de andere keer een engelen ansichtkaart of een engelen orakelkaart of engelen die op mijn pad komen op kerkhoven of in de stad. Soms deel ik ook wel eens mijn inzichten, mijn wijsheden. Welke hiervan kijken jullie naar uit of vinden jullie leuk?

Missen jullie wellicht de dagelijkse boodschap die ik vroeger wel deelde óf de Victoria's Secret angels?
Of vinden jullie het goed zo zoals het is en gaan jullie met mijn flow mee...

Ik ben dus eigenlijk gewoon benieuwd wat jullie reden is om dit blog te volgen, graag zou ik ook een reactie willen horen van de stille lezers.
Als je dat nu niet hier in het openbaar wilt delen mag dat ook persoonlijk per email ( 365dagencreatief@gmail.com ).

Hieronder het bericht laat ik even wat verschillende foto's zien om de boel te illustreren. Jammergenoeg allemaal onder het blogbericht, maar dat zal de pret niet drukken. Ik werk namelijk sinds afgelopen weekend met de Blogger app op mijn iPhone, waarmee ik meerdere foto's tegelijk kan delen, maar wel alleen onderaan het bericht en niet op de volgorde die ik zelf zou willen ;).

Máár eerst wil ik nog een tekst met jullie delen van de orakelkaart die ik net getrokken heb van 'Het orakel van de Aartsengelen' van Doreen Virtue: Vrede.

Aartsengel Chamuël: 'Vrede ontstaat pas dan als je inziet dat alleen liefde echt is.'

Toegevoegde Boodschap: 'Kijk door de oppervlakte van deze situatie heen en zie de onderliggende waarheid: dat iedereen die er bij betrokken is een kind van God is, vervuld van liefde. Door je op deze liefde te concentreren, zul je liefdevolle gedragingen teweeg brengen en daarmee ook liefdevolle oplossingen. Ook al lijkt het soms dat dit niet zo is, je kunt er op vertrouwen dat er hogere wijsheid voorhanden is. Liefde is de enige kracht die er bestaat en haar licht schijnt altijd, hoe donker het soms lijkt. Blijf bij je intentie om naar voorbeelden van dit licht in jezelf en andere mensen te zoeken, dan zul je steeds meer licht in je ziel, hart, gedachten en je leven hebben. Dit inzicht is het fundament waarop vrede gebouwd is.'

Werken met Aartsengel Chamuël: Als je behoefte hebt aan meer gronding, kalmte en vrede in jezelf, kun je Chamuël aanroepen. Hij is de aartsengel van persoonlijke en wereldlijke vrede. Hij is heel erg vriendelijk, liefdevol en innemend en hij roept een aangenaam gevoel van opwinding bij je op als hij met je aan het werk is. Weet dat Chamuël je werkelijke kwaliteiten kan zien en hij heeft je onvoorwaardelijk lief.


Ik hoor graag van jullie, Angelic Love from Susan

5 opmerkingen:

 1. Lekker jezelf blijven Susan en dus ook blijven doen wat je doet, op jouw manier. Ik geniet van je blog(s) omdat die anders is dan andere en omdat ik weet dat er een leuk en lief mens achter zit. Dus.... go with the flow....
  x Syl

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Awel, ik denk er hetzelfde over, blijf je hart volgen lieverd!
   Liefs Els

   Verwijderen
  2. Hihi leuk! Okay lieverds doe ik. Ik blijf lekker mijn gevoel volgen en dus luisteren naar wat de engelen me influisteren. Dikke knuffel!

   Verwijderen
 2. Lieverd, ik houd van je blog precies zoals ie is. Doe wat goed voelt en waar jij je fijn bij voelt. Je blogt immers voor jezelf en dat je ons daar blij mee maakt is mooi meegenomen. En je intuïtie volgen is je beste leidraad. Die heb je immers niet voor niets... Liefs MiM

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey die lieve MiM ja dat is aan een kant waar dat ik dit blog voor mezelf doe, máár eigenlijk is dit blog er ook om anderen te helpen op hun pad, om boodschappen van engelen door te geven.
   Maar jullie hebben gelijk, ik blijf lekker mijn gevoel volgen, mijn intuïtie, wat de engelen me influisteren. Thanks voor jullie input :D. Knuff Susan

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...