zondag 15 juli 2012

Dag 197 - Hoe overleef ik vakantie engeltjes

Vandaag deel ik een gedeelte van een hele verzameling hoe overleef ik vakantie engeltjes met jullie.
Gisteren waren we op bezoek bij onze vrienden en een van de dochters had dit leuke 'hoe overleef ik' vakantie special en natuurlijk wilde ik er even in snuffelen naar de mini stempel workshop van Gertie Jaquet van het blog Stamp a Day 'hoe overleef ik zonder stempels?' waarover ik gelezen heb op blogspot.

En al snuffelend door deze vakantiespecial kwam ik een hele verzameling engeltjes tegen die ik allemaal stuk voor stuk heb gefotografeerd. Ik vind ze zo cute en zou het boek zo voor mezelf willen hebben. Zoveel leuke afbeeldingen, leuke recepten en leuke dingen om te maken.
Ik heb me geamuseerd met doorbladeren, dankjewel Tara :).


Angelic Love from Susan

4 opmerkingen:

 1. aaaaah mijn dochter heeft deze ook, zo leuk om door te snuffelen, mooie angel foto's weer
  lieve groet jenneke
  http://de-gulle-aarde.blogspot.nl/2012/05/kever-toastjes.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik vond het ook zalig, maar ja was op bezoek dus moest natuurlijk ook nog een poging doen om sociaal te zijn hihi, niet dat ik daar zoveel moeite mee heb ;). Maarreh het liefst had ik er uren lang in willen bladeren. Zalig boekje! Ennuh je hebt er weer een volger bij, bij allebei je blogs maar nu eerst iets gaan doen zoeffffff

   Verwijderen
 2. Leuk! Dochter heeft het ook, maar ik heb het nog niet precies doorgebladerd. Ze zijn wel errug leuk! Knuf MiM

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ikke wisten dat jouw dochter die ook heeft. Nu zul je vast en zeker er snel in gaan snuffelen ;). Have fun want op bijna iedere pagina staat er wel eentje of meerdere. So cute! Moest natuurlijk al bladerend meteen aan jou denken :). Knuff!

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...