maandag 30 juli 2012

Dag 212 - Engeltje Gevonden

Gisteren heb ik dit leuke engeltje gescoord in Eijsden op de Diepstraat feesten. Dit is een braderie/rommelmarkt. In het braderie gedeelte ben ik niet in geïnteresseerd, maar de rommelmarkt is altijd wel leuk.

Voor ons doen waren we laat, maar toch dit leuke engeltje gevonden, met daarboven nog een kleinere versie ;).
Dat laatste zag ik pas toen we weet thuis waren.


Angelic Love from Susan

6 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Ja leuk is ze hè. Ik zie dat die kleine niet echt duidelijk op de foto te zien is. Het is een ketting, maar ik denk dat ik alleen het gedeelte wat ik nu heb laten zien ga ophangen in mijn tak waar meer engeltjes hangen onder andere enkele die ik van MiM heb gekregen.

   Nu moet ik zelf eerlijk bekennen dat ik alleen maar met de diepstraat feesten in Eijsden kom, voor de rommelmarkt. Ik ben er wel ooit een keertje in mijn tienerjaren op stap geweest, mmm in iets met 'witte' geloof ik. Was wel leuk, weet niet meer of dat in mijn mavo tijd was of meao tijd.

   Warme groetjes van Susan

   Verwijderen
 2. Reacties
  1. Hihi ja hè?! Die mevrouw waar ik het van kocht snapte al niet dat nog niemand het gekocht had... Maar ja het lag dan ook daar op mij te wachten;).

   Verwijderen
 3. Heel mooi! En schattig ook, veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Els, ja ik ben er ook heel blij mee. Ze hangt nog niet op haar plek, wellicht straks even de tijd voor maken. Knuff!

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...