maandag 11 juni 2012

Dag 163 - 'Maak het voor Maud' Actie - Engelen Creaties

Vorige week las ik op het blog van mijn lieve blogvriendin MiM die ook een engelenblog heeft (www.366xengel.blogspot.nl ) over de actie 'Maak het voor Maud'. En na het lezen van haar blogpost had ik zoiets ik wil hier ook aan mee doen. 

Ik kopieer en plak even het stuk van MiM (dan staan ook meteen alle links erin):Lotte van Door Lotjes Roze Bril zette een mooie actie op voor Maud, een heel erg ziek meisje, waarvoor geld ingezameld wordt om een medische behandeling in Amerika te kunnen ondergaan. (Dit is heel kort door de bocht gezegd, je kunt er meer over lezen op de site Maud voor Leven). 

Lotte vraagt medebloggers hun creativiteit in te zetten en iets te maken voor Maak het voor Maud (klik!) Ze gaat die spulletjes verkopen op  de Braderie van Zwolle en de gehele opbrengst gaat naar Maud voor Leven.Ik heb van de week al mijn eerste creaties gedeeld op mijn ander blog www.365dagencreatief.blogspot.nl op dag 176 en vandaag wilde ik wat met engeltjes maken. 
Ik heb tot nu toe deze twee sleutelhangers cq tashangers gemaakt van engelenbedels en zelf gemaakte engeltjes en andere bedeltjes en kraaltjes, allemaal in het roze ;) hihi. 

Ik hoop op die manier mijn steentje bij te dragen. Ik ga zeker nog meerdere dingen maken. Nu heb ik in ieder geval al twee kettingen en twee tashangers/sleutelhangers. 


Angelic Love from Susan
4 opmerkingen:

 1. Ow Nice! Ik moet toch eens uit zoeken welke markt in Zwolle het gaat worden :) Goed bezig, meid! Liefs MiM

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel lieve Mim :D. Ja zou zomaar wat voor jou kunnen zijn hè ;). Ga jij ze kopen in Zwolle? Hihi.
   Jammer dat dat zo ver weg is, want ik ben wel eens benieuwd.
   Eens kijken of Lot al een pagina gemaakt heeft met alle creaties.
   Dikke knuffel van Susan

   Verwijderen
 2. Zeg, wat zien mijn slaperige oogjes nu! Wat mooi! En wat lief! Ik ga je volgen hoor! En @ Mim, ik probeer een kraam te krijgen op een van de Zwolse Blauwvingerdagen te krijgen maar dit is nog in ontwikkeling :-)

  Groetjes!

  Lot

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh wat leuk Lot dat je even langs komt. Ik ga eens effe weer bij jou kijken of je al een pagina hebt met alle creaties die je al toegestuurd hebt gekregen.
   Warme groetjes van Susan en welkom als volgster!

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...