vrijdag 22 juni 2012

Dag 174 - With angelic love en dikke knuffels post

Zo vanmiddag heb ik post verstuurd, een verrassing; with angelic love from Susan én natuurlijk dikke knuffels!

Vandaag zat ik voor de verandering weer eens in een rollercoaster van emoties.
Niet veel zin, een beetje down, maar toch even de stad in gegaan om mijn nieuwe rijbewijs op te halen. Thuisgekomen nog steeds niet echt happy, maar ik had me vandaag voorgenomen om mijn verrassing eens te gaan opsturen. Dus toch maar aan de slag om mijn verrassing leuk aan te kleden, in te pakken én weet je ik kreeg goede zin van het idee dat ik er iemand (een heel speciaal iemand) blij mee maak.

Verder heb ik ook nog leuk nieuw gelezen bij Noofs, ik ben één van de tien winnaars van haar Give Away die ze eergisteren organiseerde en die ik gisteren gelukkig zag, ik moest er even van slikken, er rolde bijna een traan over mijn wang van ontroering.

Vanmorgen toen ik het blog van Lotte las het verslag van gisteren (ze heeft gisteren op de braderie gestaan voor de actie van 'Maak het voor Maud' spulletjes te verkopen) heb ik toch wel een traantje moeten laten. Heftig toch allemaal, maar ze heeft goed verkocht, de opbrengst van gisteren was €405 mooi toch?!
De link naar haar blog vind je in de blogpost van gisteren.
Dus vandaag een rollercoaster van emoties.


Angelic Love from Susan

2 opmerkingen:

 1. Hey Susan, vervelend dat je even iets minder in je vel zat. Hoop dat het nu weer beter gaat! Lekker kopje thee of koffie zetten voor jezelf, muziekje op, een koekje erbij. Lekker voor jezelf zorgen. En tof dat je de give away gewonnen hebt!

  Lieve groet,

  Lotte

  ps: lief dat je zo betrokken bent bij de actie.
  Fijne avond!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey die Lotte tsja het hoort nu eenmaal erbij bij het vrouw zijn ;). Vandaag ook niet echt op gang te krijgen, maar heb effe lekker over diverse blogs gesurft en daar word ik altijd happy van. Net lekkere uitsmijters gemaakt voor manlief en vriend die komt meehelpen sleutelen en natuurlijk ook voor mezelf ;). En ga zo een tompouce uit de diepvries halen (werd geïnspireerd door Pipowagen aan zee en Merula...kreeg enorme zin), dus die is straks voor bij een kopje thee (nou ja zeg maar een mok ;)). Ik ga wat doen. Zoefff...mmm of slof slof vandaag hihi. Ik doe lekker rustig aan en geniet van het zonnetje.
   Warme groetjes en dikke knuffels van Susan

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...