dinsdag 19 juni 2012

Dag 171 - Sodaliet Engel uit Praag

Vandaag deel ik mijn sodalieten Engel die ik in Praag heb gekocht in een spiritueel winkeltje. 
Ik ben er helemaal happy mee, het past lekker in mijn broekzak en is weer heel anders als andere edelstenen engeltjes die je normaal tegenkomt. 

Hieronder de beschrijving van de werking van sodaliet gevonden op internet:

Sodaliet geeft je inzicht in jezelf en helpt je trouw zijn aan jezelf. Het bevordert zelfacceptatie, zelfrespect en zelfvertrouwen. Het helpt beperkende denk- en gedragspatronen doorbreken zoals zelfverdediging mechanismen, angsten en fobieën. Het bevordert vrijheidsdrang, idealisme, waarheid en het uiten van je mening en gevoelens. Sodaliet versterkt logica, rationeel denken en objectiviteit en verenigt dit met de intuïtie. De steen absorbeert elektromagnetische straling van bijvoorbeeld computers en mobiele telefoons en stimuleert een diepe, inzichtgevende meditatie. Sodaliet kan ook goed in een groep gebruikt worden om harmonie, vertrouwen en solidariteit te versterken. 

Fysiek helpt de steen bij klachten van keel, hals, strottenhoofd en stembanden (met name heesheid). Het werkt koortsverlagend, bloeddrukverlagend, verkoelend, zorgt voor een evenwichtige stofwisseling en stimuleert de vloeistofopname in het lichaam.Angelic Love from Susan
2 opmerkingen:

  1. Wat is ze mooi! En als ik die beschrijving zo lees kan ik best een beetje sodaliet gebruiken :) Met name die eerste zin... Liefs MiM

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja hè ik is er ook blij mee, zal eens kijken heb wel wat sodaliet voor je, alleen (nog) niet in engeltjes vorm ;). Knuff!

      Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...