vrijdag 15 juni 2012

Dag 167 - Maud van Hamersveld is nu een mooie grote ster aan de hemel

Ik zag ongeveer anderhalf uur geleden een reactie van MiM op mijn andere blog, waar ik gisteren schreef over de kadozakjes die ik gemaakt heb voor de actie 'Maak het voor Maud', dat Maud vannacht is overleden.

Het is even flink slikken, ik ben pas een week mee aan het lezen op haar blog en had al een vermoeden dat het niet de goede kant opging.
Ik vind het ook heel moeilijk om de passende woorden te vinden voor deze blogpost, maar mijn blog gaat over engelen en voor mij is ze nu een engel, een prachtige ster aan de hemel zoals anderen het weer noemen.

Ik was op zoek naar een mooi bijpassend engeltje en had er eigenlijk al eentje uitgezocht toen ik dit lieve engeltje bij MiM (www.mimstasjes.blogspot.nl) tegenkwam. Ze heeft ze als geboortekaartjes gemaakt. Voor mij is Maud een precious little Angel.

Naar mijn mening wordt je als ziel in een lichaam geplaatst en geboren en als het tijd is om je lichaam weer te verlaten, gaat de ziel naar de hemel om daar te waken over de dierbaren en daar weer lessen te leren en op een later stadium weer te incarneren mocht dat nodig zijn. Maar voor nu straalt ze vanuit de hemel op ons allen.

Dus lieve Maud, prachtig zieltje, shine upon us! Verder wens ik al haar dierbaren en vooral haar naasten heel veel sterkte.


Angelic Love from Susan

Ps de actie 'Maak het voor Maud' gaat gewoon door met Maud in gedachten gaat Lotte binnenkort op een braderie staan en zal de opbrengst zijn voor de stichting http://www.maudvoorleven.nl/.

2 opmerkingen:

 1. Wat een mooie blogpost. Zo een groot verdriet. Knuf MiM

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik wilde net gaan slapen en moest aan Maud denken, ongeveer precies een dag na haar overlijden. De tranen lopen alweer over mijn wangen, ik was even de reacties bij Lotte gaan lezen.
   Vanavond zag ik een kleine meid van ongeveer dezelfde leeftijd en ook toen kwam ze weer in mijn gedachten, ik heb me toen maar even op wat anders geconcentreerd anders was ik daar ter plekke een potje gaan huilen.
   Zekers weten dat deze kleine meid veel harten heeft geraakt. Knuff!

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...