maandag 25 juni 2012

Dag 177 - Verrassing gelukt! Tijgeroog Engeltje

Vandaag kan ik dan laten zien wat in de verrassings envelop zat.
Het houten engeltje heb ik al eens eerder met jullie gedeeld, ik heb het op de Koninginnedag markt gekocht in Maastricht in het stadspark samen met het oranje elfje van wol dat ik ook al met jullie gedeeld heb. Ik heb niet het mijne opgestuurd hoor, ik had er een paar gekocht ;). En wist wel dat er een moment zou komen om het op te sturen naar iemand die net zoals ik, heel blij van engeltjes wordt!
En natuurlijk is dat niemand minder als mijn lieve blogvriendin MiM van het 366 x Engel blog (www.366xengel.blogspot.nl).

Wat jullie nog niet hebben gezien is dit lieftallige engeltje van tijgeroog. Ik heb het onlangs gekocht, het trok me aan (dus een goede steen voor mij, naast het feit dat het een van mijn lievelingsstenen is ;)), maar ik heb er meteen twee van gekocht omdat ik ook meteen aan MiM moest denken.

Ik kreeg net bericht van haar dat ze er helemaal happy mee is, dus is mijn missie geslaagd hihi.
Natuurlijk kan er een mooie engelenkaart niet aan ontbreken, morgen laat ik daar meer van zien.

Als jullie nu ook wat met edelstenen hebben en ook nog eens van roze en van rozenkwarts houden, ga dan eens kijken op mijn andere blog 365 dagen creatief. Ik heb daar een Give Away!
http://365dagencreatief.blogspot.nl/2012/06/365-dagen-creatief-give-away-super-roze.html


Angelic Love from Susan

4 opmerkingen:

 1. EN OF IK HEPPIE BEN>>>>STUITER>>>STUITER....

  Ik ben echt heel blij met deze fijne verrassing! Ik heb al foto's gemaakt voor mijn blog de komende dagen. Ik heb het engeltje in mijn hand gefotografeerd zodat het duidelijk is hoe klein en fijn het is. Nogmaals heel erg bedankt, lieve vriendin! Knuf MiM

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Slik snif, rollende traan...
   Je hebt me geraakt met deze reactie, wat lief van je!
   Doet me goed om te weten dat ik je heppie aan het stuiteren heb gebracht mooi mens!
   Zou je zo graag eens willen ontmoeten, maar ben ook bang dat dat de magie zou verbreken en zoals je wellicht hebt kunnen lezen liggen vriendschappen bij mij precair. Ik koester dit en ik koester jou! Dankjewel lieve vriendin voor deze mooie reactie, dat je maar mag genieten van dat lieve kleine engeltje die recht uit mijn hart kwam! Dikke knuff!

   Verwijderen
 2. Hoi SuuS-da's een heel mooi engeltje voor MiM. Mooi vormgegeven. Een schot in de roos-leuk dat jullie een passie delen-xxx-Sil.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey die Sil ja mooi is dat om deze liefde voor Engelen te delen. Ja ik heb al meerdere engeltjes van edelsteen, maar vond deze zo lieff! En voelde goed om er ook eentje voor MiM te kopen <3. Dikke knuff!

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...