zondag 17 juni 2012

Dag 169 - Angelic Love from Susan voor 'Maak het voor Maud' creaties

Zo mijn bijdrage aan de actie 'Maak het voor Maud' is onderweg. Het kan Maud jammergenoeg niet meer helpen, maar hopelijk wel andere kinderen.

Ik heb zelf kado zakjes gemaakt voor bij de sieraden én ik heb labels gemaakt met 'Angelic love from Susan' stempel die MiM voor me heeft gemaakt. Op de achterkant staat mijn emailadres en mijn blogs.
Aan de roze versie heb ik ook nog een lief hartjes lint gestrikt.

De braderie waar Lotte zal staan met alle schatten is al aanstaande donderdag 21 juni 2012 van 9:00 tot 21:00 uur aan de Assendorperstraat voor MeinesZ en BennesZ te Zwolle.
Dus als je in de buurt woont, ga dan een kijkje nemen en wie weet koop je wel een van de creaties die Lotte te koop heeft voor de stichting Maud voor Leven (http://www.maudvoorleven.nl/).

Op de site van Lotte kun je een kijkje nemen wat nu al binnen is gekomen;
http://doorlotjesrozebril.blogspot.nl/p/maak-het-voor-maud-updates.htmlAngelic Love from Susan

2 opmerkingen:

  1. Dat ziet er fantastisch uit! Heel erg verzorgd en wat fijn dat de stempel zo goed van pas komt. Zeg maar als ie versleten is dan krijg je een nieuwe ;) Liefs MiM

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja hè ik ben ook erg trots op het resultaat en was blij dat ik weer een reden had om mijn stempel te kunnen gebruiken ;). Dikke knuff!

      Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...