maandag 3 september 2012

Dag 247 - Een blik op mijn nachtkastje

Vandaag deel ik met jullie een stukje slaapkamer.
De engeltjes die op mijn nachtkastje staan ;).

Bijna allemaal edelstenen engeltjes, de kleintjes zijn van amethist - bergkristal - rozenkwarts.
Dan heb ik nog rechts daarvan twee fluorieten engeltjes staan, een groene fluoriet en een meerkleurige fluoriet.
Links het sodalieten engeltje (donkerblauw) uit Praag en daarnaast een turkooise howliet engeltje.

Verder zie je een groter formaat bergkristallen engeltje met daarvoor het koperen engeltje met ernaast hetzelfde maar dan zelfgemaakte kyaniet engeltje.

Daarnaast een rookkwarts engel die ook al als mal heeft gediend om er zelf een orgonite engel van te maken die ook op mijn nachtkastje staat.
Ook heb ik er nog mijn houten engeltje staan die me heel dierbaar is.

Achteraan zie je de grote engel die heb ik volgens mij ook al eens gedeeld, van witte calciet. Ernaast de vredes engel die ik ook al eens te zien was op dit blog.


Angelic Love from Susan

3 opmerkingen:

 1. Super verzameling bij elkaar! Het verbaasd me dat je vaak schrijft dat je slecht (of weinig) slaapt. Liefs MiM

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Thanks girls :).
  Ja het is een krachtkanon naast mijn bed. Maar MiM ook dat kan natuurlijk soms ook een probleem zijn zoveel energieën naast mijn bed.
  Maar het is ook niet dat ik slecht slaap, ik word alleen vaak midden in de nacht wakker en kom dan vaker niet terug in slaap.
  Ik merk gewoon dat ik gevoeliger aan het worden ben voor energieën, bij mijn weten niet van de krachtkannonnetjes naast mijn bed (alhoewel ik bij de schoonmaak heel wat andere stenen die er ook lagen in een dicht kistje heb gelegd).
  Ik ben er ook inmiddels achter dat het vaker te maken heeft met de maan, als de volle maan eraan komt of als er wat 'in de lucht hangt' heb ik er ook last van. Tsja dat hoort er nu eenmaal bij ;).
  Verder heeft mijn moeheid slecht slapen ook met mijn beroerte te maken en met ons slaappatroon. Ik heb jarenlang alleen geslapen en als ik dan 's nachts wakker wordt kom ik niet terug in slaap van een snurkende of onrustig slapende man ;) en die later gaat slapen en vroeg opstaat. Dus allemaal factoren die meespelen hihi. Knuff!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...