donderdag 27 september 2012

Dag 271 - Pegasus het gevleugelde paard

Net genoten van de film 'Clash of the Titans' (2010) en natuurlijk wil ik even met jullie Pegasus delen.
Prachtig zo'n gevleugeld paard!

Als ik zo'n film zie verlang ik weer naar de Elf Fantasy Fair.
Bepaalde karakters uit zo'n fantasy films zie je daar ook. Medusa heb ik dit jaar gezien, maar ook vele andere karakters uit films. Voor mij is het gewoon een super festival en het duurt me eigenlijk veel te lang om te wachten tot april als het weer in Haarzuilens gehouden zal worden.

Ik heb wel gezien dat er Haunted Castle is in Lisse, dat op 27 oktober gehouden wordt, maar ik denk niet dat dit het benadert. Ik ben ook al eens naar de Magic Fair in kasteel Limbricht geweest, maar dat is een schril contrast tot zo'n groot evenement als de Elf Fantasy Fair.

Maar terug naar Pegasus, hier enkele afbeeldingen uit de film maar ook andere van dit prachtige gevleugelde paard. Een engel onder de paarden :).


Angelic Love from Susan

6 opmerkingen:

 1. pegasus is echt prachtig!!!
  lieve groet jenneke
  http://creaties-jenneke.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja Pegasus is echt prachtig! Het heeft toch iets, zo'n mooi paard met vleugels. Soms als ik met mijn paard over de dijk aan het racen ben dan lijkt het of zij ook vleugels heeft en haar hoeven de grond gewoon niet meer raken. (ze gaat dan ook zo belachelijk hard haha) Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh wow dat klinkt echt superr. Oh het is dat ik niet op een paard durf te rijden, maar dat lijkt me machtig mooi om mee te maken.

   Alhoewel ik het gevoel heb dat ik in een vorig leven wel paard heb gereden. Als we in Engeland aankomen voelen manlief en ik ons meteen thuis, hij sjeest daar rond alsof hij er woont en ik zie me al ter paard en wagen gaan in dat machtig mooie landschap. Wie weet dat we er nog ooit eens een huis kunnen gaan aanschaffen als we de miljoenen hebben gewonnen :).

   Knuff!

   Verwijderen
 3. Je had gewoon als elfje geboren moeten worden! Mooie plaatjes! Liefs MiM

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihihi als boselfje jaaa hihihi. Konden we samen spelen! Knuff!

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...