donderdag 6 september 2012

Dag 250 - Wieckse Witte Ingel

Vandaag een engeltje uit Maastricht.
Het is een bierdopje cq kroonkurk, denkelijk van een fles Wieckse Witte.

Ik vond het boven in een doosje, die heb ik volgens mij al jaren. Tsja toen vond ik engeltjes natuurlijk ook al leuk en zeer zeker de Mestreechse Ingel :D.

Ik ben een geboren en getogen Maastrichtse (Mestreechse) en heb er tot mijn 39ste gewoond.
Ik zal altijd trots zijn en blijven van mijn afkomst, het is een prachtige stad.

Nee ik mis het niet om niet meer in Maastricht te wonen, woon nu in Heerlen met veel plezier. Lekker kort bij de natuur, op een paar minuten wandelafstand van het bos en ook Heerlen heeft prachtige plekjes, je hoeft alleen maar goed rond te kijken.

En ik ben nu eenmaal het meeste in huis en dit is een lekker licht huis, met een mooie grote tuin. Mijn huis in Maastricht mis ik soms wel, maar eigenlijk dan meer de opslagruimte hihi, ik had een grote zolder :). En onze buurtjes mis ik ook wel, maar mag hier ook niet klagen hoor. Alhoewel ik niet zo heel veel contact heb met de veelal oudere buren woon ik/wonen we hier prettig.


Angelic Love from Susan

4 opmerkingen:

 1. O, die wiekse witte engel ken ik ook van heel dichtbij ;) Van de 0.0 rose-biertjes deze zomer. heerlijk! Ik mis maastricht wel af en toe. Ik heb er nooit echt gewoond, maar wel gewerkt. Ik woonde precies tussen heerlen en maastricht in... Maar nu woon ik ook echt in een heel ander deel van het land. Het is hier fantastisch, maar soms... soms heb ik heimwee. Liefs MiM

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey lieverd ja dat kan ik begrijpen dat je Maastricht mist. Och voor mij is het natuurlijk nog steeds kortbij en ben ik in 25 minuten of zo met de trein in Maastricht. Meestal gewoon voor familiebezoek óf tandartsbezoek hihi.
   Ik had pas het familiebezoek nog willen combineren met een bezoekje aan de markt en aan een vriend. Maar heb daar toch niet de puf voor.
   En met koninginnedag kom ik wel weer eens in de stad. Verder eigenlijk niet, maar och als je er woont kom je ook niet zo vaak in de stad. Ik fietste er wel doorheen als ik mijn dochter naar school bracht, maar je gaat ook niet zo snel de stad en alle mooie plekjes bezoeken als je daar woont.

   Nu zijn er natuurlijk mensen die dat wel doen, maar ik deed dat niet ;) hihi.
   Fiets van A naar B. Dikke knuffels!

   Verwijderen
 2. Oh, Maastricht is super, zeker de Selxzy daar!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja Selexyz is mooi hè in die kerk?! Ben er wel pas 1 of 2 keer geweest hihi, maar wel vroeger vaker in die kerk geweest met carnaval of met de paranormaal beurs en met de kerstmarkt ;) hihi. Knuff!

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...