woensdag 12 september 2012

Dag 256 - Engelen Ikonen kaarten

Vandaag kreeg ik weer leuke post, uit de Ukraïne. Wow de postcrossing kaarten, ja het zijn er twee zaten in een envelop met een briefje erbij én een heel aantal prachtige postzegels. Kijken jullie even mee?
Jullie snappen natuurlijk wel dat ik de verzender ga verblijden met een kaartje terug in een zelfgemaakte envelop, eens kijken in zijn profiel wat hij leuk vind.
Mijn voorkeur voor Engelen, Maria én Boeddha's komen hierin allemaal tesamen. Lief toch?!
Twee prachtige kaarten van Ikonen mét Engelen :D én de rest ;).

Lieverds ik heb al jullie lieve en leuke reacties gelezen, maar niet veel tijd om te antwoorden. Vooral de komende dagen zal ik er nog weiniger tijd voor hebben. Maar dat snappen jullie wel. Voor dit blog probeer ik deze keer wat meer foto's te maken van Engelen die op mijn pad komen op de Elf Fantasy Fair waar we aanstaande zaterdag naar toe gaan.


Angelic Love from Susan

4 opmerkingen:

 1. wat een enorme mooie kaarten heb je gekregen
  lieve groet jenneke
  http://creaties-jenneke.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaaf! Helemaal Susan-post. Liefs MiM

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa dat is waar MiM, nu moet ik eerlijk toegeven dat ik wel van heiligenbeelden hou en ikonen ook mooi vind, maar ik heb toch andere engelenkaarten die veel meer mijn favoriet zijn. Maar toch een hele lieve geste van die meneer uit het verre Ukraïne en ik ben al in gedachten bezig voor een kaartje terug, vandaag eindelijk alle ontvangen en te sturen kaarten gescand en eens naar zijn profiel gekeken.
   Zijn adres dat wordt wel een uitdaging...zoals ze zeggen in België...Amai...hihi. Knuff!

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...