vrijdag 27 april 2012

Day 118 - Heartchakra Oracle card and Message from Above

Heartchakra Oracle card
Vandaag heb ik deze hartchakra kaart getrokken.

Allereerst van mijn app 'Daily Guidance from your Angels' op mijn iPhone en daarna trok ik dezelfde kaart nog eens van mijn gewone orakelset 'Dagelijkse Leiding van je Engelen'. Dus de boodschap is duidelijk (zie hier beneden).

Ik werd vanmorgen tegen een uur of vijf uit een droom wakker, een vreemde droom waar de exvriend van een oude vriendin van me in mee speelde en ook mijn onlangs gestorven exvriend.

Ik kwam niet terug in slaap en heb daarom even kaartjes getrokken van mijn Doreen Virtue app en deze kaart is dus een boodschap van een geliefd persoon die is overleden aan een hartkwaal en zegt "Hallo, ik hou van je".

Daarnaast is het voor mij een boodschap dat mijn hartchakra aan het helen is. En dat ik daar ook goed voor moet zorgen.
Ik heb op de Elf Fantasy Fair een mooie ketting/hanger gekocht van een gevleugeld hart op een sleutel geplakt.
Daar ga ik een dezer dagen een ketting van maken met denkelijk Amethist - Tijgeroog - Rozenkwarts en wellicht nog een andere edelsteen. Die ketting zal dan te zien zijn op mijn ander blog www.365dagencreatief.blogspot.com

Angelic Love from Susan

5 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Ja hè, ik vond en vind ;) het ook zo mooi. Dat ik toch even heel duidelijk krijg te horen dat hij gelukkig is hierboven. Vandaag wordt zijn lichaam ter ruste gelegd, ik had er graag bij willen zijn. Maar het is in Londen en vlieg/trein en bustickets waren of heel duur of ik haalde het niet op tijd. Maar he is just a thought away... Als mijn man en ik dit jaar nog eens naar Engeland gaan dan wil ik wel zijn graf bezoeken en meteen ook High Gate Cemetery nog eens gaan bezoeken, dat is echt een super gaaf kerkhof, zo jammer dat je daar alleen maar met een korte rondleiding doorheen mag lopen, ik zou het dolgraag eens op mijn eigen manier willen bezoeken en ronddolen...
   Warme groetjes van Susan

   Verwijderen
 2. Om te beginnen vind ik het heel leuk dat je vaak op mijn berichtjes reageert. Je schrijft mooi over engelen. Heb je ook contact met je eigen engel? Als kind (en nu nog) droom ik voorspellende dromen over bijv. geboorte en voel ik dat er in een andere wereld contact word gezocht. Eigenlijk weet ik al heel lang dat er ook een andere wereld is...maar doe er niets actiefs op uit. die engelkaarten lijken me mooi. ik ga je volgen. groetjes Kathy (zoemende bijtjes)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Kathy, leuk dat je me gaat volgen en bedankt voor je mooie berichtje.
   Ik moet op je vraag met een afwijzend antwoord reageren in de vorm van ze opmerken, ze voelen, ze horen, ze zien. Maar ik heb wel al jaren via mijn orakelkaarten contact met ze en al zou ik graag anders willen. Ik ben al heel blij dat ik op deze manier hun boodschappen mag doorkrijgen en hun steun mag voelen. Ik zal er proberen zo gauw mogelijk eens een blogpost aan te wijden.
   Maar heel mooi dat jij dit wel al heel lang hebt, er zal een dag komen dat ze jou toch extra om hulp gaan vragen. Nu met het sterven van mijn exvriend die vandaag, na 3 weken, begraven wordt hoop ik beetje bij beetje meer open te mogen staan voor de boodschappen van hierboven op een andere manier. We zullen het zien... Eerst moet ik het wat rustiger in mijn hoofd krijgen (hebben zware stressvolle jaren achter de rug). Warme groetjes van Susan

   Verwijderen
 3. The hay day cheats character is no good or evil; just shades of gray.
  An exclusive strategy guide hay day cheats can be particularly tough.
  Sports rated E: Extreme kid will enjoy the futuristic" Death Watch" game with
  a touch screen interaction. If I were in line to Gottaplay.
  Click on that makes us crazy. This permits kids who grew up with higher
  speed action and adventure packed video games much as you are
  like hit pictures produced by Lionhead and released as 3D games!


  My web page: hay day hack tool

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...