vrijdag 6 april 2012

Day 97 - Angel Wings at an Earth Angel's House

Today I want to share with you these Angel Wings.
I made this picture tonight when we were visiting a dear friend of us, Miranda, she is crazy about Angels too and has this set of Angel Wings hanging in their livingroom.

Vandaag wil ik met jullie deze Engelen Vleugels delen.
Ik heb deze foto vanavond gemaakt toen we bij een goede vriendin van ons op bezoek waren, Miranda, die ook gek op Engelen is en die deze Engelen Vleugels in hun huiskamer heeft hangen. Miran mup ik vond het weer gezellie om je weer gezien, gesproken en geknuffeld te hebben :D. Knuff!


Angelic Love from Susan

2 opmerkingen:

  1. Vanmiddag in de auto had ik hier een heel verhaal bij gemaakt, maar het wilde niet gepost worden ;). Ik zal een poging doen om het nog eens hier te plaatsen, nou ja niet meer precies zoals ik het had geschreven hihi. Ik had verteld dat ik nog geen plannen had wat ik hier zou plaatsen en omdat we vrij onverwacht weggingen, had ik al op mijn telefoon gekeken wat ik onderweg zou kunnen posten. Maar omdat onze vriendin bleek thuis te zijn, bedacht ik me dat ik bij haar wel een leuke foto zou kunnen maken van een Engel. Ik heb een foto gemaakt van een Engelenbeeld wat jij wel heel leuk zal vinden, maar zag opeens deze vleugels and this one was it hihi. Knuff! ( en nu hopen dat ik hem gepost krijg ;)).

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...